Allga San Mobil Eisspray akut

Kosti, zglobovi i mišići

Allga San Mobil Eisspray akut

Lokalni anestetik s fizičkim učinkom za vanjsku primjenu.
Hladi i brzo ublažava bol kod tupih akutnih ozljeda.

Allga San Mobil Eisspray akut pruža trenutan osjećaj olakšanja kod sportskih i ostalih ozljeda kao što su istegnuće, nagnječenje, uganuće.

Pakiranje: 150 ml

6.8951.91 kn
Dodaj u košaricu
  • Podijeli stranicu

Informacije o proizvodu

  • Lokalni anestetik s fizičkim učinkom za vanjsku primjenu
  • Učinkom hlađenja ublažava bol pri tupim ozljedama kao što su istegnuće, nagnječenje, uganuće
  • Pakiranje: 150 ml

Sastojci: butan, metilal, propan, izobutan, parfem, ulje iglica planinskog bora (Pinus mugo).

Način uporabe:

Prije uporabe bocu protresti, a tijekom sprejanja držati u okomitom položaju. Sprejati 1-3 sekunde s udaljenosti oko 20 cm. Ostaviti da tekućina ishlapi i pričekati oko 1 minutu ako je potrebna druga aplikacija. Kako biste izbjegli ozebline obratite pažnju da na koži nema leda. Allga San Mobil Eisspray akut koristiti prema uputi. Nemojte upotrebljavati ako ste alergični na jedan od sastojaka. Pogledati također upozorenje i sigurnosne napomene.

Upozorenje:

Izrazito zapaljiv aerosol. Spremnik je pod pritiskom: može se rasprsnuti uslijed zagrijavanja. Ne sprejati na otvorene rane (ogrebotine,razderotine, ispucana koža), u oči, sluznice, lice. Ne udisati. Ne sprejati predugo po istom mjstu (opasnosti od ozeblina). Sigurnosne napomene: Držati izvan dohvata djece. Prije primjene pročitati uputu s etikete. Držati dalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena te drugih izvora zapaljenja. Ne pušiti. Ne probadati niti paliti, pa niti nakon upotrebe. Držati dalje od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50°C/122°F. U slučaju nedovoljne ventilacije može nastati eksplozivna smjesa. Kontakt s tekućinom može uzrokovati ozebline i teže ozljede oka.

Učinkom hlađenja ublažava bol pri tupim ozljedama kao što su istegnuće, nagnječenje, uganuće

Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju u iznosu od 1 EUR = 7,53450 HRK